FAQ

От 2019г. приемаме поръчки за изработка единствено on-line.
 
Приятели, знаем, че поръчката на сандали или обувки по I-net си е трудна и на моменти рискована задача, влагаме огромна емоция и старание при изработката и създаването на всеки един продукт и ви уверяваме, че за нас вашето щастие с нашите продукти е на първо място.
С натискането на бутона “Поръчай” вие отправяте поръчка директно в нашата работилница (без посредници) и при бъдеща нужда от помощ вие разговаряте директно с нас. Няма да ви се включи нито телефонен секретар, нито някой ще ви кара да натискате различни цифрички за различни услуги 🙂. Ще се опитаме да решим всичко възможно най-бързо.
 
Защо приемаме поръчки единствено on-line и защо шоурумът, който поддържахме последните години е затворен може да прочетете тук

До 14 календарни дни от датата на получаване.

За нас, вашето щастие с нашите продукти е на първо място!

1. Продуктите за смяна се изработват с приоритет и изпращат напълно безплатно към вас.

2. Връщането на продукт(и) към нас за смяна е за сметка на клиента. Продуктът трябва да бъде изпратен до офис на Спиди с адрес: гр. София – офис Спиди [683] Получател: Крупон Дизайн ЕООД, тел.: 0889 788 617

3. Продуктите за смяна не трябва да имат никакви следи от употреба и да бъдат върнати в оригиналната си опаковка, по начинът по който са получени от вас (кутия поставена в куриерски плик).

4. Изработката на новия продукт става след като получим продукта за смяна.

5. В случай, че желаeте смяна или изработка на модел повече от веднъж  куриерските разходи в различните посоки (работилница клиент – клиент работилница) са за сметка на клиента.

До 14 календарни дни от датата на получаване.

1. Моля свържете с нас по удобен за вас начин посочен в менюто контакти, за да подготвим форма за връщане на продукт.

2. Уверете се, че продуктът който искате да върнете няма никакви следи от употреба. Продуктът трябва да бъде върнат в оригиналната си опаковка, по начинът по който е получен от вас (кутия поставена в куриерки плик).

3. Моля, изпратете продукта за който желаете да ви бъде възстановена сумата до офис на Спиди с адрес: гр. София – офис Спиди [683] Получател: Крупон Дизайн ЕООД, тел.: 0889 788 617. Транспорните разходи по връщането на продуктът за който желаете да ви бъде възстановена сума е за сметка на клиента.

4. Сумата за възстановяване се изплаща по банков път. Куриерските разходи не се възстановяват. В случай, че сте се възползвали от безплатна доставка или смяна 5.00лв за всяка смяна се удържат от сумата за възстановяване.

5.Продукт изработен срещу подаръчен ваучер (гифт карта) не подлежи на връщане и възстановяване на сума.

Няма да крием любимите ни поръчки, но и най-времеотнемащите в комуникация както с вас, така и помежду ни. Шансът за грешки при цветовите комбинации е значително по-голям отколкото при изработката на стандартен продукт. Това е причината за 20% оскъпяване за тези уникални поръчки. Моля, прибавете тези 20% към цената на стандартния продукт. Пример: модел Trevi със стандартна цена 184лв. + 20% = 220.80лв.

Моля, имайте предвид, че “цветовият дизайнер” сте вие и продуктът ще бъде създаден специално вас. Този тип поръчки не подлежат нито на смяна на номер, нито на възстановяване на сума, защото са създадени единствено, специално и само за вас. Заплащането се извърша преди изработка на 100% по банков път.

Тъй, като имаме сключен договор с куриерска фирма Speedy, работим само и единствено с тях.

Всяка една пратка се изпраща с безплатна опция преглед.

Приятели, влагаме душа, сърце, ръце и огромно количество енергия в изработката на всеки продукт. Всяка една част минава през нашите ръце от рязане, кроене, шиене, лепене, шлайфане, полиране до внимателното и грижливо опаковане. Моля, не се събувайте и изпробвайте в куриерски офис и не искайте това за нашите продукти. Приберете се, направете си ароматен чай и се насладете на разопаковането и изработката. Ако има проблем просто се свържете с нас.

Имахме доста горчив опит с поръчки от този тип. Към днешна дата не извършваме подобен тип услуги дори и срещу допълнително заплащене от ваша страна. Разработката на всеки един продукт  е бавен процес свързан с много проби, грешки.. тестове и моделиране. Заставаме гордо зад всеки един продукт в сайта ни, във видa в който е, защото първите му потребители сме ние и знаем, че всичко е наред. Не бихме искали да правим компромис и с нашия дизайн.

Цените публикувани в сайта са единтсвено и само за клиенти намиращи се в страната или могат да организират получател на адрес в България.

За доставки извън България, моля, посетете официалните ни международни сайтове:

htpp://www.cruponsandals.com

https://www.etsy.com/shop/crupon

Използваме първокачествена растително обработена естествена италианска кожа, оцветена и обработена изцяло на ръка в Тоскана с натурални екстракти. Бавен процес, който отнема около 40 дни. Това може би е една от най-скъпите и безвредни естествени кожи. И въпреки всичко, ако Вашият продукт са обувки или сандали в някои случаи, в зависимост от изпотяването на ходилата е възможно оцветяване при първите обувания отшумяващ с времето. Може да избегнете нежеланото оцветяване с “Anti Color Spray” нанесен от вътрешната страна на обувките или сандалите.

Пример за такъв спрей може да разгледате тук

Както всички естествени и натурални материали, така и растително обработената кожа има свойството да диша и да се променя с времето, но винаги към по-добро. Напълно нормално е лекото потъмняване с времето. Всички наши продукти преди да отпътуват към Вас са старателно обработени с натурална вакса, която прави кожата по-устойчива на всички ежедневни външни фактори като прах и вода. И въпреки всичко съветваме Ви в никакъв случай да не ги мокрите умишлено.

Препоръчваме почистването да се извърша с натурален спрей за естествена кожа и памучна кърпа. Освежаването и подхранването на кожата може да се извърши с натурална вакса и памучна кърпа след почистване с натурален спрей. Капки от масло или различни химични препарати могат да причинят невъзвратими следи върху кожата. Изключително не препоръчително е почистването със сапун и вода.

Гаранцията на всички наши продукти е 3 календарни месеца от датата на получаване, а не от датата на започване на носене. В случай на дефект всички разходи по ремонтиране са за наша сметка. Моля, имайте предвид, че гаранцията покрива единствено изваждане на каишка или разлепяне, а за обувките и разшиване. Гаранцията може да бъде отказана в случай на немърливо отношение от страна на клиента. Молим, в случай, че ни изпратите сандали за ремонт те да бъдат добре почистени, в противен случай не се ангажираме с ремонт от наша страна.

На този етап не извършваме ремонти на нашите продукти (извън гаранцията). Моля, обърнете се към най-близкия обущар.

Цена продажба елементи:

Чифт ходила – 30лв

Чифт табани (стелки) – 20лв

Комплект токи-катарами – 8лв.

*Цените не включват доставка

Съжаляваме не. Върху всички наши продукти слагаме логото Crupon.

“Сандали с токче, сандали без токче.. за всички онези, които предпочитат босото ходене (Zero Drop). Сандали с ортопедична стелка, сандали на платформа, сандали с повдигнато токче, малко по-широки без токче или по-тесни с токче.”

Приятели, нямаме физическата възможност да задоволим всички ваши нужди. Изработваме всички наши продукти със стандартна височина (според нашите разбирания) с леко повдигане (ток на 6мм). Опитът ни показва, че това е златната среда, която се доближава до голяма част от вас.

Използваме междинно ходило, което омекотява и “обира” всички вибрации при ходене. Върху междинното ходило сме поставили табан (стелка) от натурално обработена естествена кожа, която е Chrome Free, за да избегнем каквито и да е алергии, когато стъпите с бос крак.

Под междинното ходило, е ходилото.. тази част на обувката, която се допира до земята. Изолзваме, първокачествени, гъвкави леки и меки испански ходила..които да издържат и направят целодневните ви разходки приятни.

За ваше улеснение, както и да намалим рекламациите към нас за смяна на номер сме подготвили подробна информация, която може да разгледате тук

В зависимост от моделът, използваме различен тип естествена кожа. Това е причината, някои модели да бъдат изработвани в по-малко цветове отколкото други. В случай, че приемем поръчка за изработка на модел в цвят, който не е публикуван в сайта, моля имайте предвид следното:

– Няма оскъпяване. Преди поръчка е задължително потвърждение от нас, че бихме се наели с изработка.

– Този тип поръчки не подлежат на смяна на номер, както и на възстановяване на сума, дори и при оказано съдействие от наша страна за намирането на вашия точен номер.

– Не се ангажираме с бъдещо съдействие за препродажба на сандалите при бъдещ проблем с номерацията.