СМЯНА НОМЕР

1. On-line поръчки:

Ако имате проблеми с получения номер, моля звъннете на 0889 788 617 или използвайте нашият e-mail посочен в менюто „контакти„ за да ни уведомите, кой е номерът на Вашата поръчка. В рамките на 5 дни след получаването на модела за смяна, Вашите нови сандали или обувки ще бъдат отново при Вас. Задължително е сандалите или обувките, които искате да смените да нямат следи от употреба.
Разходите по връщането на сандалите или обувките към нас е за сметка на клиента. Можете да ги донесете лично в нашия шоурум посочен в менюто „контакти“ или да ги изпратите до офис на куриерска фирма Speedy с адрес: гр. София, офис Speedy: жк ЛОЗЕНЕЦ бул. СВ. НАУМ 10, получател Крупон Дизайн ЕООД, тел.: 0889 788 617
Изпращането на новият модел към Вас е безплатно (за наша сметка). *За моделите закупени в намаление всички куриерски разходи по смяната са за сметка на клиента.

Моля, имайте предвид, че използваме растително оцветена естествена кожа, която има свойството след кратка употреба, в рамките на 1 ден, да застане точно по вашия крак и да бъде уникална. Дайте шанс на нашите сандали и ние гарантираме, че те ще бъдат неразделна част от Вашите крака.

2. Showroom поръчки:

На този етап не приемаме смяна на номер или модел за поръчки направени в нашият шоурум. Приятели, стопанисваме това място целогодишно съпроводено с всички месечни такси с една основна цел: да избегнем смяната на номер или модел към нас. Изработваме всеки един чифт на ръка и процесът по създаване е изключително трудоемък. Запазваме си правото да откажем смяна на номер и модел за всички физически поръчки (направени на място в нашият шоурум)

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СУМА

1. On-line поръчки:

В рамките на 14 календарни дни, ако по някаква причина искате да се откажете от Вашия избор и искате да Ви възстановим заплатената сума, моля звъннете на тел.: 0886 077 159. Цялата сума ще Ви бъде възстановена. Задължително е сандалите или обувките да нямат следи от употреба. Можете да ги донесете лично в нашият шоурум посочен в менюто „контакти“ или да ги изпратите до офис на куриерска фирма Speedy с адрес: гр. Горна Оряховица, офис Speedy: Княз Борис, получател Крупон Дизайн ЕООД, тел.: 0889 788 617, с наложен платеж за сумата, кото сте заплатили без доставката. Всички куриерски разходи са за сметка на клиента.

2. Showroom поръчки:

На този етап не приемаме възтановяване на сума за поръчки направени в нашият шоурум. Приятели, стопанисваме това място целогодишно съпроводено с всички месечни такси с една основна цел: да избегнем рекламациите към нас. Изработваме всеки един чифт на ръка и процесът по създаване е изключително трудоемък. Запазваме си правото да откажем възтановяване на сума за всички физически поръчки (направени на място в нашият шоурум)

ГАРАНЦИЯ

Стандартната гаранция на нашите продукти е 3 месеца. Ако в рамките на тези месеци се появи някакъв дефект, свържете се с нас по един от начините в менюто контакти, като ни уведомите за номера на Вашата поръчка. Всички разноски по смяната са за наша сметка. Моля имайте предвид, че гаранцията покрива единствено изваждане на каишка или разлепяне, а за обувките и разшиване.