СМЯНА НОМЕР

До 14 календарни дни от датата на получаване.

За нас, вашето щастие с нашите продукти е на първо място!

1. Продуктите за смяна се изработват с приоритет и изпращат напълно безплатно към вас.

2. Връщането на продукт(и) към нас за смяна е за сметка на клиента. Продуктът трябва да бъде изпратен до офис на Спиди с адрес: гр. София, офис спиди [683], получател Крупон Дизайн,тел. 0886 077 159

3. Продуктите за смяна не трябва да имат никакви следи от употреба и да бъдат върнати в оригиналната си опаковка, по начинът по който са получени от вас (кутия поставена в куриерски плик).

4. Изработката на новия продукт става, след като получим продукта за смяна.

5. В случай, че желате смяна или изработка на модел повече от веднъж всички куриерски разходи по смяната са за сметка на клиента.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СУМА

До 14 календарни дни от датата на получаване.

1. Моля свържете с нас по удобен за вас начин посочен в менюто контакти, за да ви изпратим форма за връщане на продукт.

2. Уверете се, че продуктът който искате да върнете няма никакви следи от употреба. Продуктът трябва да бъде върнат в оригиналната си опаковка, по начинът по който е получен от вас (кутия поставена в куриерки плик).

3. Моля, изпратете продукта за който желаете да ви бъде възстановена сумата до офис на Спиди с адрес: гр. София, офис спиди [683], получател Крупон Дизайн,тел. 0886 077 159 Транспорните разходи по връщането на продуктът за който желаете да ви бъде възстановена сума е за сметка на клиента.

4. Сумата за възстановяване се изплаща по банков път. Куриерските разходи не се възстановяват. В случай, че сте се възползвали от безплатна доставка или смяна 5.00лв за всяка смяна се удържат от сумата за възстановяване.

5.Продукт изработен срещу подаръчен ваучер (гифт карта) не подлежи на връщане и възстановяване на сума.

 

ГАРАНЦИЯ

Стандартната гаранция на нашите продукти е 3 месеца. Ако в рамките на тези месеци се появи някакъв дефект, свържете се с нас по един от начините в менюто контакти, като ни уведомите за номера на Вашата поръчка. Всички разноски по смяната са за наша сметка. Моля, имайте предвид, че гаранцията покрива единствено изваждане на каишка или разлепяне, а за обувките и разшиване. За ремонт приемаме единствено добре почистени сандали или обувки.