СМЯНА НОМЕР

До 14 календарни дни от датата на получаване.

За нас, вашето щастие с нашите продукти е на първо място!

1. Продуктите за смяна се изработват с приоритет и изпращат напълно безплатно към вас.

2. Връщането на продукт(и) към нас за смяна е за сметка на клиента. Продуктът трябва да бъде изпратен до офис на Спиди с адрес: гр. София, офис спиди [261], получател Crupon Lab, тел. 0886 077 159

3. Продуктите за смяна не трябва да имат никакви следи от употреба и да бъдат върнати в оригиналната си опаковка, по начинът по който са получени от вас (кутия поставена в куриерски плик).

4. Изработката на новия продукт става, след като получим продукта за смяна.

5. В случай, че желате смяна или изработка на модел повече от веднъж всички куриерски разходи по смяната са за сметка на клиента.

6. Изпращането на новия чифт е безплатно за продукти над 100лв.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СУМА

До 14 календарни дни от датата на получаване.

1. Моля, свържете с нас по удобен за вас начин посочен в менюто контакти.

2. Моля, попълнете този документ.

3. Уверете се, че продуктът, който искате да върнете няма никакви следи от употреба. Продуктът трябва да бъде върнат в оригиналната си опаковка, по начинът по който е получен от вас (кутия поставена в куриерски плик).

4. Моля, изпратете продукта, за който желаете да ви бъде възстановена сумата до офис на Спиди с адрес: гр. София, офис Спиди [261], получател Crupon Lab, тел. 0886 077 159. Транспортните разходи по връщането на продукта, за който желаете да ви бъде възстановена сума е за сметка на клиента.

5. Сумата за възстановяване се изплаща по банков път. Куриерските разходи не се възстановяват. В случай, че сте се възползвали от безплатна доставка или смяна, 5.00лв за всяка смяна се удържат от сумата за възстановяване.

6.Продукт изработен срещу подаръчен ваучер (гифт карта) не подлежи на връщане и възстановяване на сума.

 

ГАРАНЦИЯ

Стандартната гаранция на нашите продукти е 3 месеца. Ако в рамките на тези месеци се появи някакъв дефект, свържете се с нас по един от начините в менюто контакти, като ни уведомите за номера на Вашата поръчка. Всички разноски по смяната са за наша сметка. Моля, имайте предвид, че гаранцията покрива единствено изваждане на каишка или разлепяне, а за обувките и разшиване. За ремонт приемаме единствено добре почистени сандали или обувки.