Скъпи приятели здравината и външният вид на нашите обувки и сандали е пряко свързан с отношението ви към тях. Създадени са с огромно старание и любов и очакват да получат същото от вас.

1.Гаранция: Гаранцията на всички наши продукти е три месеца, но сме сигурни, че при правилно отношение те ще бъдат част от вашето ежедневие дълго време. Ако в рамките на тези месеци се появи някакъв дефект, свържете се с нас по един от начините в менюто контакти, като ни уведомите за номера на Вашата поръчка. Всички разноски по смяната са за наша сметка. Моля, имайте предвид, че гаранцията покрива единствено изваждане на каишка или разлепяне, а за обувките и разшиване.

Запазваме си правото да откажем гаранция при видимо немарливо отношение към нашите продукти. Изключително не препоръчително е поставянето на обувките или сандалите върху горещи повърхности и изложени пряко на слънце за продължително време.

2. Поддръжка: Както всички естествени и натурални материали, така и растително обработената кожа има свойството да диша и да се променя с времето но винаги към по-добро. Смятаме за напълно нормално потъмняването с времето. Всички наши обувки преди да отпътува към вас са старателно обработени с натурална вакса, която прави кожата по-устойчива на всички ежедневни външни фактори, като прах и вода. И въпреки всичко съветваме ви в никакъв случай да не мокрите обувките си умишлено. Морска вода може да нанесе непоправими последствия върху кожата. По-голямата част от ежедневните замърсявания могат да бъдат почистени с пяна или спрей за почистване на естествена кожа. Капки от масло или различни химични препарати могат да причинят невъзвратими следи върху кожата. Захабяването на табана (стелката) при сандалите причинено след няколко месечно носене е почти невъзможно да бъде почистено. Всички останали елементи почиствайте с пяна или спрей за почистване на естествена кожа.

3. Оцветяване ходила: В зависимост от изпотяването на краката и цветът кожа сандали или обувки е възможно (но не задължително) оцветяване на ходилата Ви. Обикновенно оцветяването спира след няколко обувания, но ако искате да избегнете този дискомфорт препоръчваме спрей против оцветяване при естествена кожа. Пример за такъв продукт може да разгледате тук 

Преди да приберете сандалите или обувките в гардероб след приключването на сезона, моля почистете внимателно с натурален спрей или пяна. Изключително не препоръчително е почистването със сапун и вода. Моля помнете.. Сандалите и обувките са създадени с любов специално за вас, отнасяйте се и вие така с тях и те ще бъдат неразделна част от вашите крака за дълго време.